CONTACT

www.mobilapecomanda.com
office@mobilapecomanda.com
0749 .896.857
0760.963.916


vineri, 11 februarie 2011

SOLUTII IMPRESIONANTE PENTRU MOBILA

Ce este miscarea perfecta? Si cum implementam miscarea perfecta in mobila pentru a spori confortul utilizarii? Am gasit deja cateva solutii impresionante pentru fabricarea mobilei. Convingeti-va de calitatea ridicata a functionarii si designului.
Folosim sisteme Aventos de la Blum cu functia Blumotion. Datorita tehnologiei mecanismului cu ridicare, usile mobilierului pot fi deschise usor si confotabil cu ajutorul AVENTOS, indiferent de dimensiunea si greutatea fronturilor. Functia BLUMOTION integrata asigura o inchidere lina si silentioasa.

Avem o varietate de solutii pentru usi cu ridicare. Indiferent daca este usa plianta, basculanta, paralela sau pivotanta, in functie de necesitati, se poate alege solutia corecta pentru fiecare corp superior.


Rulare foarte usoara ai acum cu TANDEMBOX plus BLUMOTION :
Indiferent ca este dulap pentru provizii, extragere, sertar, extragere sub chiuveta sau sertar de colt, cu TANDEMBOX plus BLUMOTION se pot realiza diverse variante de spatiu pentru depozitare. Sistemul de compartimentare interioara ORGA-LINE ofera in plus ordine si vedere de ansamblu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu